Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Összenéztünk, egész jó kis zene! Aztán a szünetben még hozzátettünk pár mondatot, ha jól kibeszélnénk, lenne pár megjegyzés, de nem az a lényeg, hanem volt valami, ami nagyon megragadott. A szövegek, a zene, a hangszerek, az izgalmas szólamok, a rendesen odatett basszus, a vokál, na és a szóló ének - valami különleges hangulat. Egy izgalmas lepellel betakart expresszív, egy-helyben utazás. Remek produkció!

Szívházak Blues -  Omló tornyok ...
Az Illetve Zenekar a 2013. év elején született meg két gondolatból, két embertől. Csűrös Tímea és Márkus Rita egy távoli helyen, szilveszter éjszakáján fogalmazták meg, hogy együtt szeretnének énekelni. Ehhez viszont kell egy zenekar is. (És milyen jó, hogy lett is.) Az alapító Márkus Rita így vall: Az írás és az előadás, éneklés számomra olyan, mintha kis történetekbe helyezném a lelkem részeit. Jöhetnek szerelmek, Istenek, ördögök, kapcsolatok, amikor utazom vagy a gondolataim kergetnek le kell írnom. A dalok is ebből születnek, és a zenekarom kitűnő partner ehhez.

"1 szer az ajtóm nyitva van, 2 szer bent találom magam, 3 szor kiöntöm azt a kört, 4 szer hasítom fel a bőrt, 5 ször a szívemet kiteszem, 6 szor a szám elé teszem, 7 szer a bárban üvöltök, 8 szor a semmiben ücsörgök." Az expresszionista stílusjegyeket viselő dalszövegek találkoznak az alternatív, a blues, a jazz, a rock, a pop és olykor az ethno zene hangzásával.

Nekem lett is itt egy nagyon kedves - Allen Ginsbergre emlékeztető - dal, amit a film végére rendereltem, és már vagy 10 szer meghallgattam. Másoknak más lehet a kedvesebb, de ezt a kis írást én írom embarassed

-kj-

 

■ ■ ■