Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Négy éve, 2016. március 1-én a város önkormányzatának megbízásából vettem át Vásárhelyi Tibortól a Balatonboglári Hírek újság szerkesztését. Nagy tervekkel vágtam bele és szerettem volna, ha a lehető legtöbben írnak, küldenek cikket, észrevételt, hozzászólást. Ez sajnos nem valósult meg, elfoglalt, időzavaros világban élünk.

... kis csalással az ujságot illetőleg :)Ugyanakkor, úgy érzem sok minden megvalósult. Bemutattunk érdekes, itt élő embereket, nagy öregjeinket és feltörekvő fiataljainkat egyaránt. Magyarítottuk a képviselő testület beszámolóit, és ott voltunk mindenhol, ahová meghívtak. Ahová nem, onnan is igyekeztünk hírt és fotót szerezni.

Készültek izgalmas és készültek laposabb számok is, de úgy érzem, a megjelent 48 példány egyikével sem kell szégyenkeznem. Ha most a búcsú perceiben be kellene lépnem Vásárhelyi Tibor cigifüstös irodájába, s kedélyesen elbeszélgetnénk, talán nem lenne olyan lapszám, amit nem mernék előtte vállalni. Igaz, lennének észrevételei.

A szerződés lejárt, más veszi át a lapot. Új stílus lesz, ami nem baj. A változás jó és hasznos is lehet. Más szem mást fog észrevenni, mást tart majd fontosnak. Az elmúlt négy év pedig történelem lesz, amit a könyvtár őriz majd. Büszke vagyok rá, hogy születtek olyan írások, melyek év-tizedek múlva is fontosak lehetnek, vagy talán pont akkor lesznek majd fontosak szeretett városunk történelmében.

Köszönöm Balatonboglár, hogy életed része és krónikása lehettem! Köszönöm azoknak akik a legtöbbet segítették: Horváth Ivánnak és Kalász Józsefnek a cikkeket, Samu Mihálynak a tördelést és Szeri Gabinak a korrektúrát (volt mit).

Végül, idézve egyik kedvenc írómat: „Viszlát, és kösz a halakat!” /Douglas Adams/

Tisztelettel: Szentes László leköszönő szerkesztő

 Boglári Hírek számai

2016 2017 2018 2019-2020