Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Talán egy hónapja hallottam a kutyás fickóról, aki tévéműsorban mutatja meg, hogyan kell bánni a kutyákkal. Aztán én is néztem az egyik adást, és, bár nem vagyok kutyás, csak gyerekkoromban volt egyszer, és nem is tervezem, hogy tartani fogok, annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy, ha tehetem, rendszerint nézem a Spektrum Home-on Cesar Millant.

Sőt, nem csak nézem, ajánlom minden kutyatartónak, akivel összefutok, és itt is terjesztem - végtelen tanulságos, és nem csak a kutyákra nézve, sőt...

Lehet az állatokat szidni, de, ahogy itt is kiderül, mindig az ember kever bele a természet egészséges folyamataiba.

Érvényes ez az ember-ember közötti kapcsolatra is. Számos példa volt, van rá, hogy emberek, akik valamely pozíció betöltésétől várják jellemük, emberi természetük kiteljesedését, elismerését, megbotránkoznak, csalódnak, hogy ez nem működik. Ahogy a kutyáknál is - nem az számít, mit mondok, hanem amit teszek, ahogyan teszem, és a - Millan által sokszor emlegetett - energia. Amit én inkább lelkiállapotnak fordítanék. Nem lehet falkavezér, aki ideges, aki fél, aki a másikra nem figyelve, csak a saját dolgait erőlteti a többire, aki nem bízik önmagában.

Nézem ezeket a ragyogó, kutyasuttogó filmeket, és végig magunkat látom benne. Meg azokat, akiknek még jó lenne tanulni - akár Cesar Millantól. :-)

-szg-