Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Több hete már, hogy a sötét udvaron a sün megjelent. Pontosabban valami elhúzott a kerítés mellet szuszogva, apró horkantásokkal. Ez csakis egy sün lehet. Talán épp Sün Balázshoz van szerencsénk? Több, aggódó, figyelemfelhívó írás is olvasható a megmentésükért. A száraz macskaeledelt kedveli, de ne halasat, és vizet is kell tenni mellé. Egy tasak biztosan elég lesz, ha egyáltalán elfogadja. Másnap és harmadnap, meg azután rendszeresen megjelent. Elcsámcsogott 10-20 szemet, s eltűnt. Csak a csörtetése hangja, meg a szuszogás-csámcsogás-ropogtatás árulta el, hogy itt jár. Még egy csomag macskaeledel fogyott el. Az utolsó szemek után megjelent a fény peremén, Gabika előtt – mert Ő gyakorta, a teraszon üldögélve várta -, s reklamálta, hogy ő még éhes. Kölcsön kellett gyorsan kérni a közeli szomszédból. Más fajta lehetett, mert a felét meghagyta.
Nem jött a következő este. Majd elfelejtettem, hogy a kert egy nyugis részén szép nagy levélkupac készült a részére. Tavaly is ott telelt ő, vagy egy rokona.
Talán elvonult téli álomra. Nem. Aznap még 10 fok fölött, és napsütéses meleg volt. Késő este megjelent egész közel. Gabika már várta. Megkapta a megszokottat, de most egy apró fénnyel megvilágítva film is készült a búcsúvacsoráról.
Már pár napja, hogy nem jön, de a levél halom déli oldalán, egy kitaposott bejárat elárulja: Itt alszik Sün Balázs, március végéig Ne zavarjanak!

 

■ ■ ■

Tekintse meg ajánlatainkat.

 

■ ■ ■