Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Lézer vágással készített dekoratív feliratok

 • a felirat habosított PVC 2x10mm-e vastagságban (szendvics betűk)
 • rögzítő elem 5 mm-es víztiszta extrudált plexi savmart opál fóliával fedve a fény szórásához
 • RAL-skála szerinti színre festett (tartós Lankwitzer, két komponensű alapozó és fedő festék)
 • rejtett, betűbe szerelt Led-panel világítás -  tápegységgel, alkony, vagy időrelés kapcsolóval

A felirat egy betűje (logó, grafika) nagysága legalább 15 cm legyen, s ne haladja meg a 40x60 cm nagyságot, valamint a legszűkebb betű vastagság legalább 3 cm legyen - a led-világítás elrejtése miatt. (Konkrét betűk arányos vastagítását el tudjuk végezni.)

A felirat ára a betűk (grafikák) méretétől, számától függ, valamint a színek számától.

Árképzésünk átlagos adatai 9 db 25 cm-es betűre 320300 bruttó Ft:

 • (négyzetméter árból) lézer vágás, betű összeállítás 13500 Ft/betű
 • alapozás, vizes csiszolás, RAL színre festés (több rétegben) 4000 Ft/betű
 • led világítás beszerelése 8200 Ft/betű
 • RAL festék, tápegység, szerelési elemek, felrakási segéd-sablon 35 eFt
 • helyszíni szerelés 54 eFt

Konkrét árajánlat a tényleges igény alapján készül, ugyanúgy annak a felszerelése is. Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 20/391-4158, Balatonboglár, Táncsics u. 36.

 • Kor-kavezo_Becsehely
 • led_01
 • led_011
 • led_02

további ajánlataink:

Lézer-gravírozás, bélyegző készítés

saját készítésű társasjáték

saját készítésű, könnyed logikai családi társasjáték

ahova földi internet nem ér el...

Megérkezett a minden határt átlépő szélessávú internet!

A szélessávú műholdas internet ideális megoldás azokon a területeken, ahol a vezetékes, vagy mobil szélessávú hálózatok nem elérhetőek, vagy ahol lassúak és megbízhatatlanok. Magyarország területén 100%-os lefedettséggel érhető el szolgáltatásunk.

A bigblu eljut oda is, ahova mások nem.

ELJÖTT AZ IDEJE A SZUPERGYORS SEBESSÉGNEK, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY HOL LAKSZ
Minden díjcsomagunk szupergyors sebességű, és akár napokon belül telepítjük neked.
„Bronze csomagunk sebessége már 16 Mbps-tól elérhető, a Gold” csomagunk esetén már 50 Mbps-ra emelkedik a sebesség. Ez gyorsabb, mint sok szolgáltató vezetékes összeköttetése.

ELJÖTT AZ IDEJE A KORLÁTLAN ADATFORGALOMNAK
Más szolgáltatókkal ellentétben nálunk nincs szolgáltatáskorlátozás az adathasználat függvényében, ezért nincs szükség arra, hogy kiegészítő adatforgalmat vásárolj. Csak válaszd ki a számodra leginkább megfelelő sebességű dljcsomagot.

MEGÉRKEZTEK KEDVEZŐ AJÁNLATAINK SZÁMODRA
Eltöröltük a műholdas eszközeink díját, ehelyett a berendezést a szerződés időtartamára biztosítjuk számodra. A csatlakozáshoz mindössze egyszeri aktiválási díjat kell fizetned, mi pedig díjmentesen biztosítjuk számodra a professzionális helyszíni telepítést. Díjcsomagjaink már havi 6.900 Ft-tól elérhetőek.

A bigblu szélessávú internet bekötéséhez 3 egyszerű lépést kell megtenned:
1. Válaszd ki a számodra megfelelő díjcsomagot!
2. Vedd fel a kapcsolatot a bigblu Magyarország szerződött értékesítőjével - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - 20/391-4158
3. A helyszíni telepítés után rögtön használatba veheted bigblu internet szolgáltatásodat.

Aktuális szolgáltatási feltételek
Tisztességes Felhasználási Irányelv érvényes a szolgáltatásokra, ezért kérjük, győződj meg arról, hogy a igényeidnek megfelelő díjcsomagot választod ki. Bővebb információt a díjcsomagjainkról, a szolgáltatásról és az Általános Szerződési Feltételekről a bigblu.hu oldalon találsz.

 

 

 

Általános árak:

Színes nyomtatás fehér (pamut) pólóra:
- mell részre (kb 10 cm) 480 Ft/nyomat - előre/hátra A4/2 méretben 950 Ft/nyomat - A4 méretben 1800 Ft/nyomat

Egyszínű  vektorgrafikus szöveg/logó nyomtatás színes (pamut) pólóra:
mell részre (kb 12 cm) 480 Ft/nyomat - előre/hátra kb 28x10cm 950 Ft/nyomat

Cím: Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. (egyeztetés: 20/391 4158 vagy 20/430-4522 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

(az árak több példányra vonatkoznak)

 

   

A Balatoni Hajóskaland egy igazi családi társasjáték. 7-től 77 éves korig ajánljuk - persze felnőtt jelenlétével ez átléphető. A játék puzzle formákból (12 db) összerakható játéktérből áll, ahol a Start-tól a Cél-ig - Ki ér előbb a boglári kikötőbe? - kell végigvitorlázni a "büntetéseket"," jutalmakat" tartalmazó pályát. Közben hajócsomó-kötést is lehet tanulni, szemfüles párkereső játékkal komoly befolyással lehet lenni a játék kimenetelére. A játéktér szétszedhető, kis helyet foglal el, s így könnyebben vihető vendégségbe, kirándulásra. A doboz tartalmaz 12 puzzle darabot, ami összerakva a játéktér. Tartalmaz egy dobókockát, négy vitorlás figurát - a versenyzőket, egy 9 darabos Szemfüles Párkereső játékot, ami önmagában is élvezetes játék, remek alkalom rendszeresen vereséget szenvedni kiskorútól. Tartalmaz továbbá kettő kötélkét a csomókötési feladatok megoldásához. A játékból egy ponton ki is lehet esni, DE az esetleges duzzogó partnernek az újrakezdéskor komoly lehetősége lehet - kis szerencsével - az élre kerülni. A játékszabály a játéktérről és a dobozról könnyen elolvasható - és még valami: a visszafelé lépés büntetés egy játékban csak egy alkalommal szabható ki smile.

A játék saját fejlesztésű, kis példányszámú, csak saját forgalmazásban kerül kínálatba, remek felidézője lehet balatoni nyaralásnak, tervezésének. Ára 2500 Ft/db 2200 Ft/db. Futárszolgálattal, utánvéttel is elküldhetjük.
Azt olvastuk valahol a net-en: "Ha kisvállalkozótól vásárolsz, az örömtáncot jár a kis műhelyében, a multinak ugyanezért a szeme sem rezdül." - hát valahogyan így van smile.

Vidám perceket kíván Szeri Gabriella & Kalász József Balatonboglár.

Rendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt megrendelővel, a darabszám és a szállítási cím - Név, irányítószám, helység, utca, házszám (ha van, adószám) - adatokkal. Fizetési mód: átutalás a K&H 10403040-50526882-52561003 számlaszámra számla ellenében.
Személyen Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. - infó: 20/391-4158

 

​Pillantson rá a többi játékunkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.

Egyedileg, kézműves módon készülő, Bugaszegi társasjáték

A Janibácsi megpakolja a talicskát téglával (ahányan játszanak), s betolja az építési területre. Ott leborítja rajtnál, s a dobókocka vezérlésére bízza a látogatók bolyongását a köztársaság építményei között. Közben vagy megjutalmazhat, vagy büntetést szabhat ki, sőt "piros lapot" is adhat annak, aki nyitva hagyja a bárányok kapuját. Azért nem haragszik meg, ha fogyaszt a látogató az ambulanciás szekrényéből... s több más esemény segíti, hátráltatja a "Ki éri el előbb a Janibácsit" játék során.

A Bugaszegi Bolyongás egy igazi családi társasjáték (a "gülüszemű kamera" kezelője készíti), melyet 7-től 89 éves korig ajánljuk unokáknak, nagyszülőknek, azoknak, akik már jártak Bugaszeg Köztársaságban, de azoknak is, akik még nem jártak, de tervezik. A játék puzzle formákból összerakható játéktérből áll, ahol a Rajt-tól Janibácsiig -  kell végigbolyongani a "büntetéseket", "jutalmakat" tartalmazó pályát. A játéktér szétszedhető, kis helyet foglal el, s így könnyebben vihető vendégségbe, kirándulásra. A doboz tartalmaz 12 puzzle darabot, ami összerakva a játéktér. Tartalmaz egy dobókockát, négy tégla figurát - a versenyzőket. A játékban egy helyen lehet blöffölni, egy ponton pedig ki is lehet esni, de az esetleges duzzogó partnernek az újrakezdéskor komoly lehetősége lehet - kis szerencsével - az élre kerülni. A játékszabály a dobozról könnyen elolvasható - az egyezség kérdése, hogy hatos dobásakor van-e újabb dobásra lehetőség.

A játék saját fejlesztésű, kis példányszámú, csak saját forgalmazásban kerül kínálatba. Remek felidézője lehet egy bugaszegi látogatásnak.
Ára 2000 Ft/db, melyet  átutalással elküldhetünk (a szállító árjegyzéke szerinti költségen - most postai levélként 500 Ft, futárral utánvéttel 1690 Ft).

Azt olvastuk valahol a net-en: "Ha kisvállalkozótól vásárolsz, az örömtáncot jár a kis műhelyében, a multinak ugyanezért a szeme sem rezdül." - hát valahogyan így vagyunk mi is.

Vidám perceket kíván Szeri Gabriella & Kalász József Balatonboglár.

Rendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt megrendelővel, a darabszám és a szállítási cím - Név, irányítószám, helység, utca, házszám (ha van, adószám) - adatokkal. Fizetési mód: átutalás a K&H 10403040-50526882-52561003 számlaszámra számla ellenében, illetve utánvét a szállítónál fizetve.
Személyen is hozzáférhető: Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. - infó: 20/391-4158

   

​Pillantson rá a többi játékunkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.

Gravírozás CO lézerrel (majdnem) mindenre

Bélyegző készítés (akár azonnal: elküldi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a szöveget, s - telefon egyeztetés után 20/391-4158 - akár indulhat is érte).

 • http://8630.hu/index.php/ajanlatok/vilagitos-feliratok-keszitese.htmlGravírozás fára, műanyagra, eloxált alumíniumra, plexire, bőrre, üvegre, gránitra ... 60x40 cm-es méretig
 • Betű, ábra kivágás rétegelt lemezből, plexiből max. 1 cm vastagságig - 60x40 cm-es méretig
 • Ajándéktárgyak készítése
 • Még hengeres tárgyak: poharak, palackok gravírozása is
 • Egyedi dizájnok - pl lámpák, boros díszdobozok ...
 • Indirekt világítású betűk készítése - rejtett led-világítással

Gravírozni csak sík felületeket tudunk, de az anyag magassága lehet akár 20 cm is. Egyedi igények esetében próbára van szükségünk. Bonyolult ötleteket is megvalósítunk, vagy hozott autoCAD fájlból, vagy általunk megrajzolt tervből (külön megegyezés szerint). A terveknél a lézer - anyagtól is függő - beszúrási szélességére figyelemmel kell lenni.
Alap árunk: 180 Ft/gépperc (+ alapanyag + 2800 Ft/óra tervezés). Több azonos darab esetén megegyezés szerint. (Pl egy ötsoros bélyegzőgumi 2100 Ft/db.)

Bélyegző ház hasznos méret mm Fogy.ár gumi ár
Komplett ár festékpárna Ft
Colop Printer 20
3-4 soros
36x12 2340 1900 4240 870
Colop Printer 30
4–5 soros
45x16 2850 2100 4950 1080
Colop Printer 40
5-6 soros
57x21 3220 2500 5720 1210


Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / 20/391-4158

 

Termékeink - bonbonos doboztól a bortartó bicajig - részletek árak a facebook oldalon

 

 • szerigravir-bonbonos-doboz-a
 • szerigravir-bonbonos-doboz-b
 • szerigravir-boros-doboz-a
 • szerigravir-bortarto-bicikli
 • szerigravir-ekszeres-doboz
 • szerigravir-erkelyes-haziko
 • szerigravir-falidisz-noi-fej
 • szerigravir-falidisz-regi-kep
 • szerigravir-konyvformaju-doboz
 • szerigravir-mese-kastely-tervrajz
 • szerigravir-mese-kastely
 • szerigravir-sokfiokos-doboz-a
 • szerigravir-sokfiokos-doboz-b
 • szerigravir-titkos-doboz
 • szerigravir-vigasz-doboz-a


Saját fejlesztésű, kis példányszámú,
szórakoztató, könnyed, tanulságos, családi, logikai társasjáték

A doboz tartalma: 12 puzzle darabból összerakható játéktér, 5 db szereplők kártya, 5 db eszközök kártya, 5 db italok kártya,
egy 80 oldalas füzet, benne a játékszabály leírása, 36+24+4 számozott, 3 nehézségi szintű, összesen 64 feladat, (a bébykönnyűtől a keménydióig)
valamint a 64 feladat megoldásának képei.

Már csak néhány példány van!

Készítette, forgalmazza: Rekurziv Kft - (Kalász József)
A játék megvásárolható 3200 Ft 2500 Ft + postaköltség
20/391-4158 * Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A füzet utolsó két feladatát pontosítottuk:

73
A vörösbort fogyasztó jobboldali szomszédja a barna lánynak.
A barna lánynak nem szomszédja a fényképezőgépet használó.
A tabletező fogyaszt narancslevet.
A narancslevet fogyasztó jobboldali szomszédja a barna lány.
A kék napozóágyon isznak sört.
A szalmakalapos hölgy jobboldali szomszédja a vörösbort fogyasztónak.
A narancslevet fogyasztó jobboldali szomszédja a fekete fürdőnadrágos fiúnak.
A rádió a kisgyerekes család baloldali szomszédjánál szól.
A barna lány megkérdezte a pontos időt a jeges koktélt fogyasztó fényképezőgépestől.
A rádiót nem a fekete fürdőruhás fiú hallgatja.

74
A jeges koktélt fogyasztó baloldali szomszédja a barna lánynak.
A fekete fürdőnadrágos fiú baloldali szomszédja a fényképezőgépet használónak.
A pohár sört fogyasztó baloldali szomszédja a rádiót hallgatónak.
A fényképezőgépet használó baloldali szomszédja a szalmakalapos hölgynek.
A szalmakalapos hölgy baloldali szomszédja a vörösbort fogyasztónak.
A fényképezőgépet használónak nem szomszédja a barna lány.
A narancslevet fogyasztó jobboldali szomszédjának van okostelefonja.
A kisgyerekes család baloldali szomszédja az okostelefont használónak.
A tabletező baloldali szomszédja az ásványvizet fogyasztónak.
A narancslevet fogyasztó baloldali szomszédja a fekete fürdőnadrágos fiúnak.