Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

   

A Balatoni Hajóskaland egy igazi családi társasjáték. 7-től 77 éves korig ajánljuk - persze felnőtt jelenlétével ez átléphető. A játék puzzle formákból (12 db) összerakható játéktérből áll, ahol a Start-tól a Cél-ig - Ki ér előbb a boglári kikötőbe? - kell végigvitorlázni a "büntetéseket"," jutalmakat" tartalmazó pályát. Közben hajócsomó-kötést is lehet tanulni, szemfüles párkereső játékkal komoly befolyással lehet lenni a játék kimenetelére. A játéktér szétszedhető, kis helyet foglal el, s így könnyebben vihető vendégségbe, kirándulásra. A doboz tartalmaz 12 puzzle darabot, ami összerakva a játéktér. Tartalmaz egy dobókockát, négy vitorlás figurát - a versenyzőket, egy 9 darabos Szemfüles Párkereső játékot, ami önmagában is élvezetes játék, remek alkalom rendszeresen vereséget szenvedni kiskorútól. Tartalmaz továbbá kettő kötélkét a csomókötési feladatok megoldásához. A játékból egy ponton ki is lehet esni, DE az esetleges duzzogó partnernek az újrakezdéskor komoly lehetősége lehet - kis szerencsével - az élre kerülni. A játékszabály a játéktérről és a dobozról könnyen elolvasható - és még valami: a visszafelé lépés büntetés egy játékban csak egy alkalommal szabható ki smile.

A játék saját fejlesztésű, kis példányszámú, csak saját forgalmazásban kerül kínálatba, remek felidézője lehet balatoni nyaralásnak, tervezésének. Ára 2500 Ft/db 2200 Ft/db. Postázva borítékban (+500 Ft), futárszolgálattal utánvéttel (+ 2150 Ft) elküldhetjük.
Azt olvastuk valahol a net-en: "Ha kisvállalkozótól vásárolsz, az örömtáncot jár a kis műhelyében, a multinak ugyanezért a szeme sem rezdül." - hát valahogyan így van smile.

Vidám perceket kíván Szeri Gabriella & Kalász József Balatonboglár.

Rendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt megrendelővel, a darabszám és a szállítási cím - Név, irányítószám, helység, utca, házszám (ha van, adószám) - adatokkal. Fizetési mód: előreutalás a K&H 10403040-50526882-52561003 számlaszámra szállító/számla ellenében.
Személyesen Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. - infó: 20/391-4158

 

​Pillantson rá a többi játékunkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.