Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Rendelkezünk 3 féle kimetsző szerszámmal a dobozok készítéséhez, rendelkezünk présgéppel a kimetszéshez, rendelkezünk minőségi nyomtatóval, speciális kartonokkal. Rendelkezünk lézervágóval a bábuk elkészítéséhez, valamint van némi vizuális tapasztalatunk.

Mi kell egy családi társasjátékhoz?

- Egy történés ötlet - nem kell sem bonyolult, sem közérthető, hisz családi (esetleg üzleti) kör a felhasználó. Érdekes lehet egy "Ki nevet a végén'" típusú játékötlet.

- Kellenek rajzok, fényképek, valamiféle grafikai megjelenés vázlat/elképzelés.

- A játék elnevezése, címe.

- Nagy vonalakban a játékszabály.

A mintáinkban szerepel:

Két nagy dobozos "Ki nevet a végén?" típusú, családi társasjáték, ami 12 db puzzle darabokból összerakott játéktérből, a dobozára írt játékszabályból, egy dobókockából, négy (lézerrel vágott) figurából áll, (s egyik további eszközt is tartalmaz).

Egy nagy dobozos logikai társasjáték (egyik karácsony előtt az év legjobb három, magyar fejlesztésű játék egyike címet kapta egyik meghatározó portáltól).

Egyik-féle kis dobozos játékunk 36 db rajz/figura/fotó különleges elosztása 9 kártyán Szemfüles párkereső játékban, ahol minden - kártyánként 8 elemet tartalmazó - kártya minden másik kártyával egy elemmel azonos. A feladat kettesével kirakott kártyákon azt előbb megtalálni, begyűjteni, s a végén összeszámolni. Remek szórakozás egész kicsiktől a nagyszülőig.

Másik-féle kis dobozos játékunk a Rendező játék, ahol kilenc kártyát kell úgy egymás mellé illeszteni, hogy mindegyik kártya a szomszédjaival, a félképekkel/félrajzokkal passzoljon. Látszólag egyszerű játék, de kevesen rakják ki egy órán belül. (Van tapasztalat: borozgató társaság este 6-tól hajnalig nem végzett vele.) Céges ajándéknak igen kiváló.

kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

​Pillantson rá saját játékainkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.