Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

H A M A R O S A N   E L K É S Z Ü L ! 

A Bugaszegi Bolyongó egy igazi családi társasjáték (a "gülüszemű kamera" kezelője készítette), melyet 7-től 89 éves korig ajánljuk unokáknak, nagyszülőknek, azoknak, akik már jártak Bugaszeg Köztársaságban, de azoknak is, akik még nem jártak, de tervezik. A játék puzzle formákból összerakható játéktérből áll, ahol a Rajt-tól Janibácsiig -  kell végigbolyongani a "büntetéseket", "jutalmakat" tartalmazó pályát. A játéktér szétszedhető, kis helyet foglal el, s így könnyebben vihető vendégségbe, kirándulásra. A doboz tartalmaz 12 puzzle darabot, ami összerakva a játéktér. Tartalmaz egy dobókockát, négy tégla figurát - a versenyzőket. A játékban egy helyen lehet blöffölni, egy ponton pedig ki is lehet esni, de az esetleges duzzogó partnernek az újrakezdéskor komoly lehetősége lehet - kis szerencsével - az élre kerülni. A játékszabály a dobozról könnyen elolvasható - az egyezség kérdése, hogy hatos dobásakor van-e újabb dobásra lehetőség.

A játék saját fejlesztésű, kis példányszámú, csak saját forgalmazásban kerül kínálatba. Remek felidézője lehet egy bugaszegi látogatásnak.
Ára 2000 Ft/db, melyet utánvéttel, átutalással is elküldhetünk (a szállító árjegyzéke szerinti + költségen).

Azt olvastuk valahol a net-en: "Ha kisvállalkozótól vásárolsz, az örömtáncot jár a kis műhelyében, a multinak ugyanezért a szeme sem rezdül." - hát valahogyan így vagyunk mi is.

Vidám perceket kíván Szeri Gabriella & Kalász József Balatonboglár.

Rendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt megrendelővel, a darabszám és a szállítási cím - Név, irányítószám, helység, utca, házszám (ha van, adószám) - adatokkal. Fizetési mód: átutalás a K&H 10403040-50526882-52561003 számlaszámra számla ellenében, illetve utánvét a szállítónál fizetve.
Személyen is hozzáférhető: Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. - infó: 20/391-4158

​Pillantson rá a többi játékunkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.