Megérkezett a minden határt átlépő szélessávú internet!

A szélessávú műholdas internet ideális megoldás azokon a területeken, ahol a vezetékes, vagy mobil szélessávú hálózatok nem elérhetőek, vagy ahol lassúak és megbízhatatlanok. Magyarország területén 100%-os lefedettséggel érhető el szolgáltatásunk.

A bigblu eljut oda is, ahova mások nem.

ELJÖTT AZ IDEJE A SZUPERGYORS SEBESSÉGNEK, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY HOL LAKSZ
Minden díjcsomagunk szupergyors sebességű, és akár napokon belül telepítjük neked.
„Bronze csomagunk sebessége már 16 Mbps-tól elérhető, a Gold” csomagunk esetén már 50 Mbps-ra emelkedik a sebesség. Ez gyorsabb, mint sok szolgáltató vezetékes összeköttetése.

ELJÖTT AZ IDEJE A KORLÁTLAN ADATFORGALOMNAK
Más szolgáltatókkal ellentétben nálunk nincs szolgáltatáskorlátozás az adathasználat függvényében, ezért nincs szükség arra, hogy kiegészítő adatforgalmat vásárolj. Csak válaszd ki a számodra leginkább megfelelő sebességű dljcsomagot.

MEGÉRKEZTEK KEDVEZŐ AJÁNLATAINK SZÁMODRA
Eltöröltük a műholdas eszközeink díját, ehelyett a berendezést a szerződés időtartamára biztosítjuk számodra. A csatlakozáshoz mindössze egyszeri aktiválási díjat kell fizetned, mi pedig díjmentesen biztosítjuk számodra a professzionális helyszíni telepítést. Díjcsomagjaink már havi 6.900 Ft-tól elérhetőek.

A bigblu szélessávú internet bekötéséhez 3 egyszerű lépést kell megtenned:
1. Válaszd ki a számodra megfelelő díjcsomagot!
2. Vedd fel a kapcsolatot a bigblu Magyarország szerződött értékesítőjével - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - 20/391-4158
3. A helyszíni telepítés után rögtön használatba veheted bigblu internet szolgáltatásodat.

Aktuális szolgáltatási feltételek
Tisztességes Felhasználási Irányelv érvényes a szolgáltatásokra, ezért kérjük, győződj meg arról, hogy a igényeidnek megfelelő díjcsomagot választod ki. Bővebb információt a díjcsomagjainkról, a szolgáltatásról és az Általános Szerződési Feltételekről a bigblu.hu oldalon találsz.