Világító feliratok készítése kültérre, beltérre lézer vágással, led világítással.

Vízbelépő Lány

Pillanatkép a Borudvarban

Bugaszegi Téglagaléria - "a kikapcsolódás és megnyugvás fészke".

Ködös kápolna-domb

Jégjanicsárok

Esti kikötő

Jazz és a Bor fesztiválja nyaranta a Helyiérték Egyesület szervezésében www.helyiertek.hu

Percz János: Vitorlások (acél)

Egyedileg, kézműves módon készülő, Bugaszegi társasjáték

A Janibácsi megpakolja a talicskát téglával (ahányan játszanak), s betolja az építési területre. Ott leborítja rajtnál, s a dobókocka vezérlésére bízza a látogatók bolyongását a köztársaság építményei között. Közben vagy megjutalmazhat, vagy büntetést szabhat ki, sőt "piros lapot" is adhat annak, aki nyitva hagyja a bárányok kapuját. Azért nem haragszik meg, ha fogyaszt a látogató az ambulanciás szekrényéből... s több más esemény segíti, hátráltatja a "Ki éri el előbb a Janibácsit" játék során.

A Bugaszegi Bolyongás egy igazi családi társasjáték (a "gülüszemű kamera" kezelője készíti), melyet 7-től 89 éves korig ajánljuk unokáknak, nagyszülőknek, azoknak, akik már jártak Bugaszeg Köztársaságban, de azoknak is, akik még nem jártak, de tervezik. A játék puzzle formákból összerakható játéktérből áll, ahol a Rajt-tól Janibácsiig -  kell végigbolyongani a "büntetéseket", "jutalmakat" tartalmazó pályát. A játéktér szétszedhető, kis helyet foglal el, s így könnyebben vihető vendégségbe, kirándulásra. A doboz tartalmaz 12 puzzle darabot, ami összerakva a játéktér. Tartalmaz egy dobókockát, négy tégla figurát - a versenyzőket. A játékban egy helyen lehet blöffölni, egy ponton pedig ki is lehet esni, de az esetleges duzzogó partnernek az újrakezdéskor komoly lehetősége lehet - kis szerencsével - az élre kerülni. A játékszabály a dobozról könnyen elolvasható - az egyezség kérdése, hogy hatos dobásakor van-e újabb dobásra lehetőség.

A játék saját fejlesztésű, kis példányszámú, csak saját forgalmazásban kerül kínálatba. Remek felidézője lehet egy bugaszegi látogatásnak.
Ára 2000 Ft/db, melyet  átutalással elküldhetünk (a szállító árjegyzéke szerinti költségen - most postai levélként 500 Ft, futárral utánvéttel 1690 Ft).

Azt olvastuk valahol a net-en: "Ha kisvállalkozótól vásárolsz, az örömtáncot jár a kis műhelyében, a multinak ugyanezért a szeme sem rezdül." - hát valahogyan így vagyunk mi is.

Vidám perceket kíván Szeri Gabriella & Kalász József Balatonboglár.

Rendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt megrendelővel, a darabszám és a szállítási cím - Név, irányítószám, helység, utca, házszám (ha van, adószám) - adatokkal. Fizetési mód: átutalás a K&H 10403040-50526882-52561003 számlaszámra számla ellenében, illetve utánvét a szállítónál fizetve.
Személyen is hozzáférhető: Balatonboglár, Táncsics M. u. 36. - infó: 20/391-4158

   

​Pillantson rá a többi játékunkra!

______________________________________________________________________________

... szívesen ajánljuk.